Sigmund Freud ar avea mult de lucru cu familia Cobain-Love.

Dupa ce tatal ei s-a sinucis cand ea avea doar doi ani, iar Frances Bean Cobain a crescut doar cu pozele si muzica lui, se pare ca acum, tanara de 19 ani are de gand sa se casatoreasca cu iubitul ei, Isaiah Silva, care seamana foarte mult cu regretatul Kurt Cobain.

Isaiah Silva are mai multe in comun cu rockerul Kurt Cobain, in afara de felul in care arata, fiind si el solistul unei formatii, numita The Rambles. De asemenea, tanarul si-a vopsit la un moment dat parul rosu, la fel ca si Kurt in timpul carierei alaturi de trupa Nirvana.

Cei doi sunt impreuna de un an de zile si se pare ca au de gand sa isi oficializeze relatia, desi data nuntii nu a fost inca stabilita.
“Faptul ca imi voi petrece toata viata cu cel mai bun prieten al meu ma face sa fiu cea mai norocoasa femeie din lume”, scria fiica lui Cobain pe pagina ei de Facebook.

Kurt Cobain s-a sinucis la varsta de 27 de ani ,lasand in urma milioane de fani indoliati si familia sa compusa din sotia Courtney Love si fiica Frances Bean Cobain.


Sursa Foto: Facebook - Kurt Cobain si Isaiah Silva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.