Cantareata Beyonce si sotul ei Jay-Z au aflat ca vor avea o fetita.

Beyonce este foarte incantata ca va avea o fetita. Ea si mama ei sunt foarte apropiate si isi dorea sa aiba asa o relatie si cu copilul ei”, a declarat o prietena apropiata cuplului.

Potrivit sursei, Beyonce a mers deja la cumparaturi si a luat o multime de haine si lucruri pentru camera viitorului copil, scrie hollyscoop.com.

Familia isi face griji ca nu vor mai avea ce sa ii cumpere fetitei la botez”, a glumit prietena cantaretei.

Beyonce, in varsta de 30 de ani, urmeaza sa nasca primul ei copil in februarie anul viitor, scrie MEDIAFAX.

Cantareata a declarat recent pentru emisiunea de televiziune australiana "Sunday Night": "Sotul meu si cu mine suntem impreuna de zece ani - adica toata tineretea mea - si simt ca este momentul si sunt recunoscatoare ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu acest mare dar pe care o fiinta il poate primi. Cred ca, pentru ca am realizat atat de multe lucruri pentru mine si pentru ca stiu cu adevarat cine sunt, nu m-am grabit. Daca este sa vorbim despre timpul potrivit, acum este acest moment si sunt atat de fericita. A fost cu adevarat greu sa ascund acest lucru. Dar acum pot fi mandra si emotionata, ma distrez atat de mult la cumparaturi - este grozav".

[VIDEO] Beyonce si-a uitat burtica de gravida acasa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.