Doi mari actori ai Generatiei de Aur a teatrului romanesc, Draga Olteanu-Matei si Mircea Albulescu vor primi sambata la ora 12:00 cate o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebritatilor din Bucuresti.

“De-a lungul anilor, pe cei doi monstri sacri ai teatrului si filmului romanesc i-am intalnit pe scena, atat impreuna cat si separat, aducandu-ne zambete pe buze si reusind de fiecare data sa ne transmita o parte din spiritul lor”, se arata in comunicatul Teatrului Metropolis.

De asemenea, vor primi “Placheta Bucurestiului” inmanata de Primarul General al Municipiului Bucuresti, in semn de respect si de apreciere pentru intreaga activitate.

Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Initiat de Teatrul Metropolis si Cocor, deja celebrul Walk of Fame romanesc a debutat in ianuarie 2011.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.