Celebra trupa britanica a fost desemnata "cea mai buna trupa din lume" in cadrul galei "Q Awards", care a avut loc, ieri, in Londra.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a declarat ca pentru el acest premiu este echivalent cu o medalie de aur la Olimpiada, scrie femalefirst.co.uk.

In cursa pentru cea mai buna trupa din lume a mai intrat si Muse, Arcade Fire, Kasabian, Arctic Monkeys si U2, care nu a plecat acasa cu mana goala si a prmit premiul "Greatest Act of the Last 25 Years".

Printre laureatii galei s-a mai numarat si Noel Gallagher, fost component al trupei Oasis, care a primit premiul "Q Icon" , Gary Barlow, premiul "Classic Songwriter", si Siouxie Soux, onorata pentru contributia sa in muzica.

Adele, care nu a fost prezenta la gala, a primit premiul pentru „cea mai buna piesa” si „cea mai buna cantareata”, in timp ce Tinie Tempah a fost desemnat "cel mai bun cantaret”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.