Cu o avere de peste 650 de milioane de dolari, Madonna este una dintre cele mai bogate vedete, insa fratele ei nu a fost la fel de norocos.

De aproximativ un an, Anthony Ciccone, in varsta de 55 de ani, traieste pe strazi, la mila bisericilor si a cantinelor pentru saraci, dupa ce si-a piedut locul de munca la vinaria familiei sale.

"Nu mai am niciun venit. Am ajuns sa strang sticle si tot felul de lucruri pe care apoi sa le vand", a spus barbatul, potrivit DailyMail.

Ciccone Vineyard este condusa de catre tatal Madonnei, Tony, de 80 de ani, si de sotia sa Joan, cu care s-a insurat dupa ce Madonna, mama artistei cu acelasi nume, a murit de cancer in 1963. Rolul lui Anthony era cel de a vinde produsele, care includeau, la un moment dat, cinci tipuri de vinuri „Madonna".

Anthony este cel de-al doilea dintre cei opt copii, printre care se numara Martin, Paula, Christopher, Melanie si fratii vitregi Mario si Jennifer.

"Familia mi-a intors spatele atunci cand am avut probleme. Credeti ca nu am raspuns la aceasta intrebare de un milion de ori? De ce este sora mea multimilionara, iar eu sunt un om fara adapost care traieste pe strazi? Niciodata sa nu spui niciodata! .. Asta i se poate intampla oricui", a mai spus Anthony.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.