Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.

Surse apropiate echipei emisiunii de televiziune au declarat pentru MEDIAFAX ca Mihai Gainusa, colegul lui Huidu, va realiza in viitor emisiunea, nefiind luata pana acum decizia cooptarii unui alt eventual co-prezentator.

"Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.

De altfel, vineri, reprezentantii Prima TV au declarat ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" se va relua in 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Mihai Gainusa nu a putut fi contactat.

Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.


Serban Huidu a intrat cu masina pe contrasens din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed, potrivit cercetarilor facute pana acum in acest caz, a anuntat Parchetul ICCJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.