Tabloidele anunta cu surle si trambite ca fosta pisicuta Nicole si pilotul de Formula 1 s-au despartit, dupa o relatie de patru ani.

Potrivit DailyMail, Hamilton, care este cu sapte ani mai tanar decat Nicole, a decis sa puna capat relatiei din cauza programului prea incarcat, care nu le-a mai permis sa se vada la fel de des ca inainte.

Un prieten apropiat celor doi a confirmat ca cei doi s-au despartit si a declarat ca Nicole, care s-a implicat in foarte multe proiecte, chiar a incercat sa faca relatia sa mearga.

In ultima perioada, cantareata a lansat si a promovat albumul Killer Love, a jucat un rol in Men in Black III si a fost inclusa in juriul emisiunii din SUA X Factor.

La randul sau, Hamilton a calatorit in intreaga lume pentru a participa la Campionatul Mondial de Formula 1 si are o casa in Elvetia, in timp ce Scherzinger are locuinta in Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.