Zilele trecute ne mandream ca o romanca este Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, iar acum ne ingrozim de ceea ce povesteste concurenta din Marea Britanie.

Amy Willerton sustine ca a parasit competitia din cauza ca a primit numeroase avansuri sexuale din partea juriului si a organizatorilor.

Aceasta povesteste ca toate fetele au fost instiintate ca daca vor sa castige voturi trebuie sa ofere favoruri sexuale.

Vazand toate aceatea, Amy s-a dus la politie, insa a ramas muta de uimire cand a vazut ca unul dintre membrii juriului a mituit politistii.

"A fost absolut oribil. Doi dintre organizatori s-au dat la mine, unul dintre ei a incercat sa-mi dea bluza jos. Cand am facut poza de grup cu sponsorii, acestia au incercat sa-si bage mana undeva nepotrivit. Fetele erau luate la o parte si li se spunea ca stiu ce trebuie sa faca daca vor sa castige si toate stiam ca se refera la sex. Cand ne-am plans de lucrul acesta ni s-a spus ca nu avem nici o sansa sa castigam daca o tinem tot asa. Atunci am chemat politia si cand aceasta a venit am vazut ca presedintele juriului si-a scos imediat portofelul. Eram ingrozita, dar mai mult decat orice, am stiut ca trebuie sa plec de acolo", a declarat Amy, potrivit The Sun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.