Serban Huidu a fost citat sa se prezinte, vineri, la Parchetul Judecatoriei Brasov pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatia de ucidere din culpa, in urma accidentului pe care l-a provocat pe DN 1.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Judecatoriei Brasov, prim-procurorul Carmina Reit, lui Serban Huidu i-a fost trimisa o citatie, in urma cu cateva zile , prin care este chemat la audieri, vineri, de la ora 09.30.

"A fost citat si probabil ca va veni. Nu cred ca se pune problema sa fie nevoie sa fie adus", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, prim-procurorul Carmina Reit.

Ion Minjina, avocatul lui Serban Huidu, a declarat, la randul sau, ca realizatorului TV i s-a comunicat sa aduca mai multe documente medicale care sa ateste faptul ca era apt pentru a conduce autovehicule.

De asemenea, acesta a declarat ca a cerut toate actele medicale ale lui Huidu de la Clinica din Austria.

"Eu am transmis familiei, familia mi-a spus ca se ocupa de aceste demersuri, iar maine sau in timpul rezonabil in care vor fi in posesia acestor documente, ele vor fi depuse la dosarul in cauza.In momentul in care le voi avea, eu le voi depune la dosar
", a declarat Ioan Manjina, potrivit realitatea.net.


Serban Huidu nu avea vreo interdictie de a conduce de la medicii care l-au tratat in urma accidentului de schi de iarna trecuta, sustine avocatul sau, Ion Minjina, care afirma chiar ca Huidu este in posesia unei scrisori medicale prin care i se recomanda sa-si reia toate activitatile anterioare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.