Provenind dintr-o familie modesta, artistul nu-si permitea la inceputul carierei sa inregistreze in studio si astfel a acceptat tot felul de joburi pentru a face rost de bani.

"Am vandut ziare in intersectii, am impartit pliante, am fost om de xerox, mergeam cu tata la constructii, alocatii – tot ce erau finante erau pentru inchiriat studio”, a declarat Connect-R intr-un intreviu acordat startevo.com.

Acesta si-a adus aminte de inceputurile carierei lui, cand prima lui melodie a ajuns in 2 saptamani pe locul 2 la radio contact, de experienta la casa de discuri Roton si colaborarea cu RACLA.

“L-am intalnit pe Rimaru, pana atunci il cunosteam doar de pe casete. Am realizat albumul “Dexteritate” – era imnul liceenilor indragostiti … La Urban Records a fost o scoala extraordinara. Am cunoscut oameni geniali, absolut geniali: Loredana Groza – mi-a fost 2 ani profesoara, mama, prieten. Ii datorez foarte multe”, a mai povestit cantaretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.