Vrand sa imbrace rochia visurilor ei, fostul model Kate Puncher a fost determinata sa castige lupta cu anorexia.

Kate, in varsta de 31 de ani, suferea de anorexie inca din adolescenta si ajunsese sa cantareasca putin peste 25 de kg. La un moment dat, aceasta se hranea doar cu bomboane mentolate si medicii au avertizat-o ca nu va putea face copii deoarece organismul sau se afla intr-o stare foarte proasta.

Aceasta a reusit sa invinga anorexia dupa ce logodnicul ei, Barry Puncher, i-a cumparat o rochie de mireasa prea mare. Barry ajunsese chiar sa o ameninte ca anuleaza nunta daca nu face tot posibilul sa ii vina rochia cumparata de el, scrie DailyMail.

Spre deosebire de cele mai multe mirese, care tin diverse diete pentru a intra in rochia de mireasa, Kate a trebui sa tina un regim de ingrasare.

Aceasta a renuntat la laxative si la tabletele de slabit si a inceput sa manance trei mese pe zi. Astfel, Kate a ajuns la o greutate de 54 de kilograme si acum a devenit si mamica.

"Timp de zece ani anorexia mi-a comandat viata, dar l-am intalnit pe Barry si mi-a oferit ceva pentru care sa traiesc"
, a declarat modelul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.