Serban Huidu nu avea vreo interdictie de a conduce de la medicii care l-au tratat in urma accidentului de schi de iarna trecuta, sustine avocatul sau, Ion Minjina, care afirma chiar ca Huidu este in posesia unei scrisori medicale prin care i se recomanda sa-si reia toate activitatile anterioare.

"Nu exista niciun fel de interdictie de a conduce pentru domnul Huidu. Va garantez acest lucru", a declarat avocatul Minjina, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Avocatul a precizat chiar ca Serban Huidu "este in posesia unei scrisori medicale" prin care, dupa accidentul de schi de iarna trecuta din Austria, la finalul tratamentului si perioadei de supraveghere, i se recomanda sa-si reia toate activitatile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

"Nu va pot spune daca documentul este eliberat de medicii de la clinica de la Viena sau de echipa medicala romana care l-a supravegheat la revenirea in tara. Nu am vazut inca personal acest document, doar mi s-a spus ca el exista. Oricum noi il vom depune la dosarul cauzei
", a declarat Minjina.

  • Acesta a tinut sa dezminta mai multe informatii vehiculate recent in media. Astfel, avocatul a precizat ca, din cate a vorbit cu Serban Huidu, "nici vorba" ca atentia sa-i fi fost distrasa de copiii aflati pe bancheta din spate a masinii.

Despre frecventa cu care Huidu conducea dupa accidentul de la schi avocatul a preferat sa nu vorbeasca, nefiind informat in legatura cu acest aspect, si el intens dezbatut de presa ultimelor zile.

"Clientul meu si familia sa sunt bine din punct de vedere medical. Sigur, emotinal, domnul Huidu este foarte afectat", a spus avocatul.

  • Potrivit acestuia, una dintre familiile celor trei victime ale accidentului provocat de vedeta de televiziune a primit deja un ajutor financiar din partea familiei Huidu, celelalte refuzand orice discutie pana la incheierea ceremoniilor de inmormantare. "Suntem alaturi de domniile lor si ii vom ajuta cum vom putea", a mai spus avocatul Minjina. [ Cine sunt victimele lui Huidu]

Serban Huidu s-a retras la tara, impreuna cu un psiholog

Serban Huidu, implicat, duminica, intr-un accident rutier in care si-au pierdut viata trei persoane, s-a retras la tara, impreuna cu un psiholog, potrivit editiei de marti seara a jurnalului de stiri "Focus" de la Prima TV.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Mesajul lui Huidu pentru colegii de la Prima TV

Dupa ce, luni seara, Prima TV a transmis un mesaj trimis de Serban Huidu, in care realizatorul TV spunea ca regreta enorm cele intamplate si ca va ajuta cat poate familiile victimelor, in editia de marti seara a jurnalului de stiri "Focus", postul de televiziune a transmis telespectatorilor ca Serban Huidu s-a retras la tara, impreuna cu un psiholog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.