Serban Huidu, implicat duminica intr-un accident rutier in care si-au pierdut viata trei persoane, s-a retras la tara, impreuna cu un psiholog, potrivit editiei de marti seara a jurnalului de stiri "Focus" de la Prima TV.

Totodata, potrivit Prima TV, familia Balogh a fost contactata de familia lui Serban Huidu si vorbesc zilnic la telefon. Lungu Stefan Balogh, in varsta de 65 de ani, a decedat in accidentul de duminica.

"Nu va faceti griji, sunt un om normal la cap. A fost destinul, de rest, cred ca ma descurc", a transmis marti familiei Huidu si varul lui Stefan Lungu Balogh, soferul decedat in accident, a mai spus postul de televiziune, conform MEDIAFAX.

Dupa ce a fost contactat de familia lui Serban Huidu, luni seara, la morga spitalului judetean Brasov a ajuns si varul Magdei Draghici, femeia care a decedat in accidentul de duminica. "Nu consider nici ca este o personalitate, nici ca trebuie sa i se faca dreptate, nici ca trebuie luat in brate de politie", a spus varul Magdei Draghici, citat de Prima TV, precizand ca Serban Huidu si toti cei care fac ca el ar trebui sa primeasca "cele mai mari pedepse".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.