Surse din IGP au declarat, in exclusivitate pentru Jurnalul National, ca ofiterii care investigheaza cazul au obtinut o prima declaratie de la Serban Huidu.

Acesta ar fi declarat ca masina pe care o conducea ar fi derapat cu partea din spate in momentul in care a intrat in curba, iar atunci cand a incercat sa o redreseze a patruns pe contrasens si astfel s-a produs impactul. O alta informatie importanta este ca Jeep-ul nu avea cauciucuri de iarna, scrie Jurnalul National.


Seful Directiei Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in cazul accidentului provocat de Serban Huidu "se profileaza prima varianta" ca masina lui Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens.

"Evenimentul de ieri este un accident pe care Politia il trateaza cu maxima seriozitate", a spus Dinita, aratand ca in cazul accidentului realizatorului TV Serban Huidu "se profileaza prima varianta, legata de derapaj si intrarea pe contransens, producandu-se coliziunea oarecum frontala pentru ca un autoturism este avariat pe partea dreapta, iar unul pe partea stanga".

El a spus ca aceasta este prima varianta luata in calcul de anchetatori, cea de-a doua fiind depasirea neregulamentara. Alte ipoteze luate in calcul sunt "taierea unei curbe" si starea tehnica a masinii.


Huidu a plecat din spital inaintea sotiei sale, care a fost preluata de o ambulanta privata pentru transferul in Capitala in jurul orei 14.40.

Vezi ce spun vedetele despre accidentul lui Huidu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.