Beatrix Julia Hack, o balerina in varsta de 21 de ani din Targu Mures, a fost desemnata Miss Photogenic, la concursul de frumusete Miss Asia Pacific World, care a avut loc in Coreea de Sud.
Ea face balet de la varsta de trei ani, in prezent fiind profesoara de balet si studenta in anul al treilea la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, scrie mediafax.ro.

In urma castigarii acestui titlu, Beatrix urmeaza sa se intoarca in Seul peste cateva luni, pentru a participa la cateva sedinte foto cu unul dintre cei mai importanti fotografi coreeni, avand sansa cu aceasta ocazie sa poata lucra ulterior ca fotomodel pe piata asiatica, cu ajutorul agentiei ExclusivEvent, agentia care o manageriaza in sistem de exclusivitate pe frumoasa balerina si care a delegat-o in aceasta competitie internationala de frumusete", au transmis agentiile ExclusivEvent si President Models.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.