Videoclipul 3D al Loredanei, Rain, Rain, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.

“Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie.

Cel mai mare “Festival de Muzica si Film 3D” a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

“Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an prin selectia realizata prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor pe masura ce noi ne propunem sa evoluam.
", a declarat Crescitelli.

  • Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.