Creatoarea de moda Venera Arapu explica, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro, de ce si-a deschis un restaurant.

Despre primii pasi in deschiderea restaurantului Market 8 din Capitala, creatoarea isi aminteste ca totul a pornit de la inclinatia ei fata de arta culinara

“Sunt pasionata de gatit si in acelasi timp, o mare gurmanda. Sunt un om al gustului si al frumosului, iar frumosul poate fi regasit in orice. Asa cum te poti exprima in creatia vestimentara, o poti face si in zona de restaurante, doar ca imbraci un spatiu si compui o “creatie” gastronomica. E vorba tot de proportie, culoare si un altfel de gust”
, a spus Arapu.

Initial, restaurantul s-a deschis in Centrul Vechi al Capitalei, dar din 2010 a fost mutat in zona Dorobanti.

“Restaurantul Market 8 a fost lansat in 2004, in centrul istoric, din dorinta de a aduce ceva nou pe piata la momentul respectiv, pentru ca Market 8 a fost primul concept store/restaurant din Bucuresti. Acum Market 8 are de un an de zile o noua locatie in zona Dorobanti”
, a precizat creatoarea de moda.

Citeste inteviul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.