Actorul Jean-Claude Van Damme a fost implicat intr-un accident de masina, el cazand in apa cu automobilul pe care il conducea, intr-un oras din Belgia.

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut recent, dupa ce actorul a consumat alcool intr-un club de noapte. Potrivit cotidianului The Sun, dupa accident, actorul a vrut sa scoata singur masina din apa, dar, in cele din urma, a apelat la angajatii clubului de noapte.

O sursa a declarat ca actorul a cazut in apa pentru ca a bagat masina in viteza intai in loc de marsarier.

Un purtator de cuvant al clubului din Willebroek a declarat ca actorul "a baut, dar nu era beat", relateaza MEDIAFAX.

  • Specialistul belgian in arte martiale Jean-Claude Van Damme, in varsta de 50 de ani, a avut cateva roluri mici inainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport".

"Kickboxing", o alta incursiune a lui Van Damme in lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat si el de succes, iar o scurta aparitie in "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al sau de pana in prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" si "Timecop" sunt alte doua succese de casa ale actorului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.