Fosta sotie a cantaretului Peter Andre a venit la lansarea propriului show de televiziune, "Signed: By Katie Price", imbracata foarte sumar.

Si cand spunem sumar ne referim doar la o camasa, lenjerie intima, jartiere si o pereche de ciorapi plasa, scrie metro.co.uk.

Vedeta, in varsta de 33 de ani, va prezenta o noua emisiune in care participantii trebuie sa dovedeasca ca au stofa de vedeta.


Intrebata ce le trebuie concurentilor pentru a avea success, Katie Price a spus ca in industria divertismentului imaginea este foarte importanta, explicand ca sunt foarte multe persoane care nu se pot lauda cu un chip de inger, insa, cu putin ajutor pot ajunge undeva.

"Trebuie sa caute ajutor. Hai sa fim sinceri, daca esti urata nu poti sa apari intr-un calendar. Cine ar cumpara un calendar cu femei urate? Eu una sigur nu", a spus vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.