Rapperul britanic Tinie Tempah, pe numele sau adevarat Patrick Chukwuemeka Okogwu, si-a descoperit numele de scena la varsta de 12 ani, in timp ce se uita printr-un dictionar in timpul orelor de curs.

Tinie Tempah a fost inspirat sa-si inceapa cariera muzicala dupa ce a urmarit un videoclip realizat de grupul britanic de hip-hop So Solid Crew si s-a decis sa-si creeze o porecla "tare", scrie contactmusic.com.

"Prima data cand am realizat ca vreau sa intru in industria muzicii a fost in 2001 cand am avzut videoclipul pentru melodia 21 Seconds a So Solid Crew. Chiar mi-am creat propria mea grupa si am incercat sa fiu ca ei, iar la scurt timp dupa mi-am descoperit numele de scena. Citeam dictionarul si ma gandeam ce nume pot avea. N-am cautat foarte mult, am ajuns doar la litera A", a declarat Tinie.

Rapperul povesteste ca a vazut cuvantul "angry" (furios), iar sub acesta "temper" (temperament). "Mi-am dat seama ca ar putea suna un pic cam agresiv, asa ca am pus cuvantul «tiny» inaintea lui. La cateva minute dupa eram Tinie Tempah si acesta este numele meu de atunci", mai spune rapperul britanic.

Iti recomandam sa vizionezi videoclipul melodiei Pass Out, ultimul hit al lui Tinie Tempah


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.