Catalin "Tobi" Neagu, fost tobosar al trupelor Timpuri Noi si Zebre, a decedat sambata, la varsta de 44 de ani.

Catalin Neagu a murit sambata, in jurul orei 13.00, la Bucuresti. "A murit de inima", a spus Artan, citat de MEDIAFAX.

Inmormantarea va avea loc cel mai probabil marti.

Infiintata in 1983 si activand timp de opt ani ca trupa exclusiv underground, Timpuri Noi a cunoscut in 1991 o schimbare radicala: a devenit una dintre cele mai populare si mai mediatizate formatii din Romania. Pana in 2001 a lansat patru albume de succes: "Timpuri noi", "Unplugged", "De regiune superior" si "Basca abundentei".

Nucleul trupei Timpuri Noi a fost format din Dan Iliescu si Adrian Plesca (Artan). In 1992, trupa era formata din Dan Iliescu (chitara, voce), Adrian Plesca - Artan (vocal), Adrian Bortun (bas), Marian Moldoveanu (chitara), Catalin Neagu (tobe). La afarsitul lui 2009, Artan paraseste Timpuri Noi si este inlocuit de Tica Alexe. Incepand cu 2010, trupa este formata din Dan Iliescu (chitara, voce), Tica Alexe (vocal), Vlady Sateanu (bass), Andrei Barbulescu (tobe) si Florin Tuliga (programator). In 2010 formatia se destrama, Andrei Barbulescu, Vlady Sateanu si Florin Tuliga parasesc trupa. In 2011 Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara) se alatura formatiei, care lanseaza melodia "E loc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.