Dupa un film bun, Festivalul "Les Films de Cannes a Bucarest" te scoate in oras, la Clubul Taranului. Vezi cand va avea loc evenimentul.

Proiectiile de filme de la Cinema Studio si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor fi urmate de petreceri la Clubul Taranului.

In seara de vineri, 14 octombrie, se va dansa pe muzica de petrecere a Tarafului de la Marsa. Pe 15 octombrie, sambata, Les Films de Cannes a Bucarest invita spectatorii la un concert Nightlosers si Elvis Romano, iar duminica, 16 octombrie, cheful se va incinge pe melodiile fanfarei taranesti descoperite de Mircea Dinescu in Darvari, Mehedinti - Mambo Siria.

  • Filme de Cannes la Bucuresti

Editia a doua a Les Films de Cannes a Bucarest va avea loc intre 14 si 20 octombrie, la Cinema Studio si Noul Cinematograf al Regizorului Roman
. Evenimentul aduce, in premiera, cateva dintre filmele apreciate sau premiate la ultima editie de pe Coasta de Azur: thriller-ul cu accente horror „La piel que habito”, in regia lui Pedro Almodovar, „Route Irish”, al lui Ken Loach sau „Elena”, de Andrei Zviaghintev.

In program se vor regasi si „Melancholia” lui Lars Von Trier, distribuit in Romania de Independenta Film, sau „Midnight in Paris”, comedia lui Woody Allen. La 35 de ani de la premiera lui „Taxi Driver”, laureat cu Palme d'Or in 1976, filmul-cult al lui Martin Scorsese in Romania, in versiune restaurata, va fi redat in cadrul unei proiectii-eveniment.

Festivalul ii celebreaza pe regizorii romani ai ultimului deceniu. Sub titulatura „De la film de scoala, la film de Cannes”, spectatorii sunt invitati sa (re)vada filmele cineastilor Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu sau Cristian Nemescu.

Programul "Les Films de Cannes a Bucarest" va fi disponibil, in luna octombrie, pe site-ul filmedefestival.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.