Michael Bolton soseste in Romania luni, 7 noiembrie, cu o zi mai devreme decat se anuntase initial. Starul vine direct de la Roma, pentru ultimul concert din turneul european.

Michael va fi cazat la Phoenicia Grand Hotel, unde va sustine si o conferinta de presa, in cursul zilei de marti. In aceeasi zi va oferi autografe la cafeneaua Gloria Jeans din Mall Vitan. Megastarul si-a exprimat dorinta de a afla cat mai multe despre romani, de aceea a si tinut sa ajunga mai devreme pe plaiurile mioritice.

CIFRE

Se fac deja pregatiri tehnice pentru concertul de la Sala Palatului, din 9 noiembrie. Sisteme de iluminare scenica si sunet de ultima generatie sunt asteptate sa soseasca tocmai din Germania si Austria. O parte din mixere si monitoare vor fi aduse chiar de Bolton, iar sistemul de sunet a fost special conceput pentru acest turneu. Pe langa dotarea tehnica a artistului, organizatorii romani au inchiriat alte echipamente necesare la scena, in valoare de 16.000 de euro. Daca tot ne aflam la cifre, va mai spunem ca aducerea starului la Bucuresti a costat 225.000 de euro, plus biletele de avion.

Recitalul de la Bucuresti nu va fi transmis de nici o televiziune, asa ca singura sansa de a-l vedea live pe Michael Bolton este sa platiti o suma intre 80 si 500 de lei noi. Concertul din Romania face parte dintr-un turneu de promovare a ultimului album, "Till the End of Forever", primul editat de casa sa de productie. Dupa escala in Romania, artistul isi ia o saptamana de vacanta, inaintea concertelor din Orientul Mijlociu si Asia.

IN ASTEPTARE
"Pe toti fanii mei din Romania ii astept pe 9 noiembrie, pentru un concert de zile mari, la Sala Palatului"
Michael Bolton

INDATORAT

"Succesul meu de peste noapte a fost, de fapt, unul de peste mai multe mii de nopti", spune Bolton. Acesta si-a croit drumul trecand prin perioade mai bune si mai putin bune. A fost chiar in situatia de a fi dat afara din casa, din cauza datoriilor... "Intr-o zi vei fi foarte, foarte important!", ii spunea mereu tatal sau. "Tata stia cel mai bine, din pacate nu a apucat sa se bucure de succesul meu."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.