Actorii Hilary Swank si Jean-Claude Van Damme au participat la petrecerea organizata, miercuri seara, la Groznii, pentru a marca ziua de nastere a controversatului presedinte cecen Ramzan Kadirov.

Politicianul cecen, care a implinit varsta de 35 de ani miercuri, a inchis centrul orasului Groznii, capitala Ceceniei, pentru a organiza o petrecere spectaculoasa, in timpul careia cativa zgarie nori au fost iluminati cu ajutorul unor focuri de artificii.

Violonista Vanessa Mae, despre care presa internationala a afirmat ca a primit un onorariu de 500.000 de dolari, a sustinut un recital pentru invitatii prezenti la eveniment.

Jean-Claude Van Damme a urcat pe scena in timpul petrecerii, pentru a-l saluta pe presedintele cecen, si a declarat in fata publicului care il aplauda: "Va iubesc, domnule Kadirov!", scrie MEDIAFAX.

Putin mai tarziu, actrita americana laureata cu Oscar Hilary Swank a avut la randul ei un mesaj special pentru Kadirov: "Am putut sa simt spiritul oamenilor acestui popor si am vazut ca toata lumea este atat de fericita. La multi ani, domnule presedinte!".

Presa internationala a scris in urma cu cateva zile ca si cantareata Shakira urma sa sustina un recital la aceasta petrecere aniversara, insa artista columbiana a infirmat aceste informatii printr-un mesaj postat pe Twitter, saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.