Casa Alba a anuntat marti ca presedintele SUA Barack Obama o va numi pe cantareata columbiana, a carui nume intreg este Shakira Isabel Mebarak Ripoll consiliera intr-o comisie pe probleme de educatie ale populatiei hispanice din Statele Unite.

Shakira va face echipa cu inca trei persoane in cadrul acestei comisii. Ea se va ocupa cu indrumarea persoanelor care apartin comunitatii hispanice pe probleme de educatie, informeaza cotidianul american The Huffingtonton Post.

"Sunt recunoscator pentru ca aceste persoane impresionante au ales sa-si foloseasca talentul in serviciul poporului american in acest moment important pentru tara noastra", a spus Barack Obama "Astept cu nerabdare sa lucrez cu ei in lunile si anii ce vor urma, " a adaugat presedintele american.

Pe pagina de internet a Casei Albe a fost postata o biografie a celebrei cantarete, care a castigat de-a lungul carierei sale doua premii Grammy, este fondatoarea unui ONG umanitar, 'Barefoot Foundation' si a devenit Ambasador al Bunavointei pentru Fondul de urgenta international pentru Copii al ONU in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.