Creatoarea de moda Liza Panait si-a prezentat colectia Denim, luni seara la Sofitel. Imbracata intr-o rochie de mireasa din blugi cu accesorii asiatice, Claudia de la Sexxy a fost vedeta serii si a defilat plina de emotii. Jumatatea bruneta a trupei Sexxy ne-a declarat ca este foarte superstitioasa si nu ar fi imbracat rochia de mireasa daca ar fi fost una alba, clasica, de frica sa nu ramana nemaritata.

PUNGUTA CU CHILOTEI

In busculada creata dupa terminarea spectacolului, Cristina Teodorescu si-a pierdut punguta cu chiloti atent selectionati sa se asorteze cu creatiile Lizei. Tot personalul tehnic a sarit in ajutorul moderatoarei tv, dar punguta buclucasa nu a aparut, nici dupa o cautare organizata. Cristina s-a consolat in bratele creatoarei de moda Zina Dumitrescu, care i-a apreciat prestatia de "gagica" pe podium si i-a propus sa-i fie manechin la urmatoarea prezentare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.