Presedintele american Barack Obama a vorbit in public despre prima lui intalnire cu Lady Gaga si a declarat ca acea intalnire a fost "putin cam intimidanta".

Potrivit ABC News, presedintele american a facut aceasta declaratie in fata participantilor la Human Rights Campain Gala, un eveniment ce a avut loc la Washington, pe 1 octombrie, informeaza MEDIAFAX.

In discursul sau, Obama le-a spus participantilor, care formau un public alcatuit in mare parte din homosexuali si lesbiene: "Am purtat cateva discutii bilaterale foarte productive cu liderul vostru. Ea purta tocuri inalte de 16 inches (circa 40 de centimetri, n.r.). Avea o inaltime de 8 feet (circa 2,4 metri, n.r.). A fost putin cam intimidant".

Barack Obama a cunoscut-o pe Lady Gaga cu ocazia unui dineu organizat cu scopul de a strange fonduri pentru viitoarea campanie electorala a presedintelui american. Anterior, Lady Gaga declarase ca doreste sa discute cu presedintele Obama despre problema agresiunilor fizice si psihice la care sunt supusi adolescentii homosexuali, dupa ce un newyorkez in varsta de 14 ani, Jamie Rodemeyer, s-a sinucis, deoarece a fost in mod constant hartuit si agresat din cauza orientarii lui sexuale.

"M-am intalnit cu presedintele nostru. Nu voi renunta la lupta. Trebuie sa se puna punct acestei situatii. Generatia noastra are puterea de a-i pune capat. Faceti o lege pentru Jamey", a declarat artista americana intr-un mesaj postat pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.