Desi era programata pentru cezariana la data de 8 noiembrie, Iuliana Marciuc a nascut un baietel mai repede decat era prevazut. Vedeta de televiziune, insarcinata cu Adrian Enache, a nascut vinerea trecuta la Spitalul Elias din Capitala. in primavara acestui an, presa a dezvaluit ca Iuliana Marciuc a ramas insarcinata cu Adrian Enache. Cei doi s-au ferit in toata aceasta perioada sa comenteze in vreun fel. insa martori oculari spun ca in diverse imprejurari, in public, Enache a recunoscut in gura mare ca micutul din burtica Iulianei e fiul sau.

Iuliana s-a rugat noua saptamani sa aiba copil

Mai mult, la ziua de nastere a Iulianei de la sfarsitul lunii august, desfasurata la Hotel Astoria din Eforie Nord, interpretul a dedicat de fata cu toata lumea o melodie "eroului din burtica iubitei mele". Iuliana Marciuc isi doreste un baietel de mai bine de 10 ani. Ea a facut numeroase tratamente medicale, insa fara nici un folos. De doi ani, Iuliana a inceput sa frecventeze slujbele de la Biserica Sf. Spiridon din Bucuresti si s-a rugat la Dumnezeu sa ii daruiasca copilul mult-dorit.

A inceput sa mearga des si la Manastirea Ghighiu de langa Ploiesti. Aici, conform unei traditii, cel care se roaga trebuie sa strabata in genunchi bisericuta mica din incinta manastirii. De asemenea, daca te rogi la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Ghighiu, se spune ca dorintele ti se indeplinesc. Aceeasi traditie spune ca e bine sa te rogi pentru aceeasi dorinta timp de noua saptamani la rand.

Iuliana Marciuc a urmat toate aceste sfaturi si e convinsa ca de aceea rugaciunile sale au fost ascultate. Iuliana a nascut vinerea trecuta la Spitalul Elias din Capitala un baietel de 2,700 kg si 50 cm lungime. Micutul a primit la nastere nota 10. Iuliana a fost asistata si ingrijita de dr. obstetrician Al. Filipescu si de dr. Simona Constantinescu, medic neonatolog.

Micutul David le-a cucerit pe asistente

in doar cateva zile, ca un adevarat Scorpion, David Mihnea a cucerit asistentele, care i-au spus "micul voinic" si l-au rasfatat tot timpul. Distractia cea mare a fost cand asistentele i-au pus muzica, iar copilul dadea energic din maini si din picioare. Ieri, in jurul orei 15.00, Iuliana si copilul au fost externati.

Sotia lui Enache: "Nu e copilul lui!"

Corina Enache, sotia lui Adrian Enache, cu care interpretul are o fetita de 9 ani, a acceptat ieri sa discute cu Libertatea despre copilul nascut de Iuliana Marciuc.

Libertatea: Iuliana Marciuc a nascut un baietel, despre care toata lumea sustine ca e al lui Adrian Enache.

Corina Enache: Astea sunt povesti. Sunteti informata gresit. Nu este copilul lui Adrian, orice ar spune gura targului. Daca ar fi fost copilul lui, recunostea!

Dar Adrian a spus in public ca e al lui!

Nu cred! Cineva v-a dat informatii gresite!

Adrian a fost permanent in aceasta vara pe litoral cu Iuliana, au fost vazuti de multe persoane impreuna.

Toate povestile acestea de asta vara... sunt doar povesti. Adrian si-a petrecut toata vara alaturi de mine.

Dar paparazzi i-au prins impreuna!

Acelea sunt poze de acum doi ani... Eu va spun ca nu e asa!

Se aude ca Adrian se va desparti de dv.

Se aude gresit! S-a spus de atatea ori si nu am divortat! Adrian e in Israel, nu avea cum sa recunoasca copilul. Daca chiar era al lui nu cred ca era o problema sa-l recunoasca.

Mai locuiti impreuna cu Adrian?

De cand s-a terminat povestea (cu Iuliana - n.r.) e acasa! si nu stiu ca ea sa fi facut o declaratie cum ca Adrian ar fi tatal.

Adrian este un tata model?

De fiica noastra, Diana, are mare grija . in ceea ce priveste copilul Iulianei, va spun ca altcineva e tatal. Cautati in alta parte. Apoi, mai sunt si alte metode de conceptie, nu-i asa?


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.