Oana Zavoranu nu este femeia care sa se lase batuta, iar "Pacatele Evei" nu este doar cea mai noua telenovela romaneasca, ci si o campanie antidrog.

Cam asa a fost promovata telenovela ce va incepe sambata seara, de la 20.30, pe Acasa TV. Declaratia Oanei cum ca ea "nu este femeia care sa se lase batuta" a fost completata de producatorul serialului care a spus ca Pepe se afla in Spania in perioada respectiva si ca i-ar fi fost cam greu sa-i rupa doua coaste de acolo.

FODOR SUFERA DIN DRAGOSTE

Razvan Fodor, fostul solist al Kriptonului, isi face debutul pe micrul ecran in postura de actor cu rolul Alexandru Damian. El se indragosteste de ingenua Ilina (Xing Elena Ling). Din cauza unor neintelegeri si confuzii, Alex si Ilina se despart.

FOSTELE IUBIRI

Spre deosebire de Alexandru Damian, in viata reala Razvan Fodor nici nu a intalnit o atat de gingasa si nevinovata precum Ilina, dar nici nu a suferit atat de mult dupa despartirea de top-modelul Catrinel Menghia. Razvan ne-a mai precizat ca, desi in viata de zi cu zi isi tine durerea "intre patru pereti si doar ei stiu cum se simte el", totusi experiente trecute l-au ajutat in interpretarea rolului din "Pacatele Evei".

TELENOVELA ANTIDROG

Pe langa transformarea manechinelor in prostituate de lux si lupta dintre bande interlope rivale, telenovela abordeaza si aprofundeaza problema drogurilor. De aceea, producatorul Ruxandra Ion spune ca putem considera acest proiect o campanie antidrog. De altfel, tema drogurilor este abordata, la o scara mai redusa, si in "Lacrimi de iubire".

Telenovela "Pacatele Evei" este proiectata pentru 65 de episoade. Spre deosebire de "Lacrimi de iubire" care, pe langa audienta uriasa, atinge si performanta de a se filma un episod pe zi, in cazul pacatelor dureaza patru zile pana se trage unul. In fotografie, Alexandru Papadopol si Razvan Fodor, buni prieteni in film.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.