Multi cred despre Andreea Raicu ca este o femeie frumoasa care a primit totul de-a gata, insa si ea a inceput de jos si a muncit mult pentru a ajunge unde este acum.

Chiar daca nu va vine sa credetei, vedeta decalara ca la inceput nu avea increderea in ea si frumusetea nu i-a adus numai lucruri bune, dimpotriva, s-a confruntat cu eticheta “daca esti frumoasa nu prea ai nimic in cap”.

“Cred ca este important ca am inceput de jos si am facut lucrurile treptat. Eu eram fara incredere. Oamenii presupun ca daca esti frumoasa, nu ai foarte multe lucruri de spus. E o eticheta pe care multi oameni ti-o pun. Si trebuie sa le demonstrezi oamenilor ca nu este asa. Si cand ani de zile ti se spune ca “nu iti dau lucrul asta pentru ca nu cred ca il poti face” ajungi sa crezi si tu asta”, povesteste Andreea Raicu.

“Cred ca secretul este sa iti placa ceea ce faci, sa nu tratezi superficial si sa muncesti mult” ,
a mai spus vedeta, care si-a amintit de zilele in care lucra la ProTV si ca stilist la revista Viva.

"E o nebunie ce am facut la 20 si ceva de ani: am inceput cu Ora 7 buna dimineata la PRO TV. La un moment dat aveam senzatia ca stagnez si ca nu puteam, nu eram lasata sa fac mai mult.

La revista Viva mi s-a oferit postul de stilist. Am renuntat la absolut tot, foarte mult. A fost foarte greu, pentru ca nu scrisesem niciun rand in viata mea. A fost ceva absolut ingrozitor, ca nu stiam de unde sa incep … A fost locul unde am inceput sa am incredere in mine si sa se cladeasca lucrurile incet incet”, a mai povestit aceasta.

  • Urmareste tot interviul cu Andreea Raicu doar pe StartEvo!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.