Rapperul american Kanye West, un obisnuit al prezentarilor de moda de mai multe sezoane, a ales sa-si prezinte prima sa colectie pret-a-porter dedicata femeilor la Saptamana Modei de la Paris, sambata, in afara programului oficial al evenimentului.

Ambianta a fost sobra, in pofida prezentei a numeroase celebritati, precum starleta americana Lindsay Lohan si gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen, actrite devenite stiliste. In primul rand, in public, s-a aflat si Anna Wintour, influentul redactor-sef al editiei americane a revistei Vogue.

Intr-o mare sala alba a unui liceu parizian au defilat 20 de modele, purtand tinute mai ales in alb si negru.

Rapperul, imbracat intr-un tricou alb si jeansi gri, si-a salutat publicul la final, asa cum fac de obicei creatorii de moda, potrivit MEDIAFAX.

Rapperul si producatorul american Kanye West, in varsta de 33 de ani, a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a trei premii Grammy. "Watch the Throne", cel mai recent album al sau, compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.