Dezbracatu' de la "Cronica Carcotasilor" are o problema care, mai nou, ii ocupa tot timpul. Este ingrozit de faptul ca se apropie sfarsitul lumii.

Desi are argumente si explicatii intemeiate, iar primele semne au inceput deja sa apara, din pacate nu-l crede nimeni.

Traficul s-a imputinat, sobolanii si-au facut simtita prezenta mai ales la gara, Euro a scazut si, din spusele adevaratului cutremurolog, al carui nume nu-l mai tine minte, Cometa Eillein a fost in spatele Pamantului. Primul semn, care atesta faptul ca steaua cu coada a trecut foarte aproape pe langa pamant, este ca i-a indoit antena parabolica.

Din spusele lui Dezbracatu’ urmeaza un cutremur devastator de 28 de grade Montecarli, dar pentru ca vom fi cu totii la 158 de metri deasupra marii, valul nu o sa ne atinga. Totusi, Carcotasul recomanda sa ne facem provizii de peste, pentru ca va fi penurie.

In plus, din surse sigure, Dezbracatu’ a aflat ca particulele din tubul de la Geneva au fost filmate facand adevarate orgii si s-au inmultit in asa hal, incat teava cu pricina va bubui in curand.

Daca previziunile nu se vor adevari pana miercuri seara, pe Dezbracatu’ il veti revedea la “Cronica Carcotasilor”, de la ora 20:30, la Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.