Jesse James si Kate Von D s-au despartit la doar o luna dupa ce isi propusesera sa-si mai dea o noua sansa.

Jesse James, care anul trecut a divortat de actrita Sandra Bullock, si Kate au mai anuntat si in iulie ca pun capat logodnei, insa o luna mai tarziu s-au impacat. Nici de data aceasta nu a durat foarte mult si cei doi ai anuntat ca s-au despartit definitiv, scrie Female First.

"Nu mai sunt intr-o relatie. Si imi cer scuze pentru confuzia pe care am creat-o”, a scris Kate pe pagina personala de Facebook.

Aceasta a explicat ca a luat decizia de a se desparti de Jesse pentru ca momentan au scopuri diferite in viata si nu sunt pe aceeasi lungime de unda.

Jesse locuieste in Texas iar Kate nu a fost de acord sa se mute acolo si sa-si lase magazinul de tatuaje din Los Angeles, care a facut-o celebra.

"Mi-a fost clar ca avem drumuri diferite. Ii doresc lui Jesse numai bine in viata si in dragoste", a declarat Kat von D pentru People.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.