Actorul american George Clooney joaca rolul unui barbat care tocmai s-a casatorit, intr-un spot publicitar cu accente comice, realizat pentru o banca norvegiana.

Starul american, care s-a despartit de modelul italian Elisabeta Canalis la inceputul acestui an, a jurat ca nu se va mai casatori niciodata, dupa esecul mariajului sau cu Talia Balsam, incheiat printr-un divort ce a fost pronuntat in 1993.

George Clooney a decis sa rada de propria lui hotarare referitoare la casatorie si a acceptat sa filmeze o reclama pentru banca norvegiana DNB NOR, in care o tanara mireasa se trezeste in dimineata de dupa nunta si constata cu surprindere ca George Clooney este sotul ei, informeaza express.co.uk.

In acest spot amuzant, tanara blonda pare socata atunci cand descopera pe degetul ei inelar un inel cu un diamant urias si este uimita atunci cand George Clooney intra in camera in care se afla si incepe sa ii vorbeasca despre ceremonia din seara precedenta si despre planurile lor, transmite MEDIAFAX.

Reclama se incheie cu urmatorul mesaj: "Unii oameni sunt norocosi in viata. Pentru ceilalti, economiile reprezinta un lucru inteligent".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.