Paulei Seling ii plac foarte mult copii, asa ca a acceptat cu zambetul pe buze propunerea companiei Walt Disney de a da glas unui personaj din cea mai noua ecranizare a celebrei pelicule Cars.

Glasul dulce al Paulei a garantat-o drept cea mai potrivita voce pentru dublarea indragitului personaj Holley Viteza in cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney, pentru realizarea caruia a fost folosita cea mai noua tehnologie in materie de efecte speciale.

Acest lucru permite spectatorilor sa experimenteze emotiile curselor la intensitate maxima, asemenea unei curse de pe un circuit real.

Celebra pelicula aduce in prim plan indragitele personaje Disney, intr-o atmosfera plina de umor si aventura. Alaturi de Florian Ghimpu, care ii va da glas celebrului Fulger McQueen, Paula – Holley Viteza va intra in cursa vietii, iar Grand Prix-ul Mondial, locul unde se intalnesc cele mai spectaculoase masini din lume, ii va purta pe protagonisti in toate colturile lumii dar si prin periculoasa aventura a spionajului. Pe urmele lor va fi mereu Seriful – dublat in limba romana de indragitul actor Alexandru Arsinel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.