Cu toate ca a fost avertizat de medici sa fie mai atent cu starea lui de sanatate, sa se odihneasca mai mult si sa evite pe cat posibil sa se enerveze, designerul munceste pana la epuizare.
Imediat dupa ce a terminat filmarile pentru „Burlacita”, Catalin Botezatu a inceput inregistrarile pentru proiectul „Next Top Model” fara sa-si ia timp de odihna, asa cum i-au recomandat medicii de fiecare data cand s-a confruntat cu probleme de sanatate.

„Am filmat 36 de ore fara pauza si, in plus, cand m-am suparat pe una dintre fetele care au stricat prezentarea de moda, am clacat. Am devenit incoerent, dar de aceasta data mi-am revenit repede. Sigur ca am consultat din nou medicul, care mi-a recomandat o pauza si m-a facut sa fiu din nou dependent de vitamine. Pauza n-am cum sa iau, ca iubesc prea mult acest proiect”, a declarat Botezatu pentru ziarul Ring.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.