Faimoasa cantareata si actrita Madonna a declarat ca nu o mai intereseaza sa joace in filme, ci s-a decis sa regizeze, la fel ca sotul ei, Guy Ritchie, relateaza site-ul Ananova. Starul in varsta de 47 de ani a declarat pentru cotidianul "New York Daily News": "Vreau sa regizez". In afara de rolul sau de debut pe marele ecran, din filmul din anul 1985 "Desperately Seeking Susan", pentru care a primit critici favorabile, abilitatile cinematografice ale Madonnei au fost dur sanctionate de specialisti si ignorate de public.

Ea a castigat mai multe premii "Zmeura de Aur", ce sunt acordate celor mai proaste performante din cinematografie, pentru rolurile ei din filme ca "Body of Evidence" si "Swept Away". Intre timp, Madonna a declarat ca nu doreste sa se retraga din showbizz: "Nu ma gandesc la retragere. Nu plec nicaieri", a declarat starul. Noul single al Madonnei, "Hung Up", va fi lansat saptamana viitoare, iar la data de 14 noiembrie va fi lansat si cel mai recent album al sau, "Confessions on a Dancefloor".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.