Si VIP-urile dadeau cu smangla cand erau de-o schioapa. Obiectele insusite ilegal le piteau acasa, insa cu greu puteau ascunde un purcel nervos... Credeti ca, daca acum este imbracat ca un domn, la patru ace, Dan Negru nu se comporta, in copilarie, ca un pui de hot?

GUITA IN DRACI

Culmea e ca nu fura obiecte, ci... animale: "Imi placeau foarte mult puii. Indiferent daca erau de caine sau de porc. Ii prindeam pe strada si, cu ei la subsuoara, fugeam de rupeam pamantul. Maica-mea, saraca, a innebunit cand a vazut in curtea noastra un purcelus care guita in draci". Cat il priveste pe solistul Mihai Traistariu, acesta avea un fix cu borcanele de dulceata, dar si cu stilourile chinezesti: "Am ochit la o colega un stilou chinezesc pe care, pe vremea lui Ceausescu, nu oricine si-l permitea, fiind considerat un lux. Cum ai mei nu erau bogati, iar eu scriam doar cu pixul, mi-am zis ca e nedrept ca doar altii sa aiba. Asa ca l-am palmat intr-o recreatie si al meu a fost. Apoi, mai aveam o dabla: sa le fur dulceata colegilor de facultate, la internat".

Comicul Jean Paler a fost insa prins de taica-sau, asa ca s-a ales cu o bataie sora cu moartea: "Culmea, o sa si radeti, eu mi-am furat propria bicicleta, din magazie, pentru a o schimba pe un acvariu. Vai de fundul meu a fost cand m-a prins taica-meu. Nu am putut sta pe scaun o saptamana". Nici actorul Teatrului National Andrei Duban n-a fost usa de biserica: "Luam bicicletele rezemate de gard sau de magazine. Aveam o filiera bine pusa la punct. Adica imi tineau niste amici de sase, timp in care eu faceam cateva ture. Apoi, abandonam bicicletele cateva strazi mai incolo".

LA COARDA!

Sa stiti ca nu numai baietii erau pusi pe astfel de glume proaste, fiindca si Cristina Rus a "comis-o", cand avea 5 anisori: "Eu am furat pe fata, cum se zice. Pusesem de mult timp ochii pe coarda vecinei mele, asa ca nu m-am lasat pana nu i-am luat-o. La nici cinci minute m-am pomenit cu parintii fetitei la usa. Cand au aflat ai mei de boacana, mai ales ca i-am pus intr-o situatie neplacuta, m-au pedepsit. Nu m-au batut, ci m-au obligat sa stau timp de o ora in genunchi si cu mainile ridicate. De atunci, nici ca mi-a mai trebuit sa fur ceva, mi-a fost invatare de minte".

VIS IMPLINIT

"Am ochit la o colega un stilou chinezesc. Cum ai mei nu erau bogati, iar eu scriam mai degraba cu pixul, l-am palmat intr-o recreatie si al meu a fost"
Mihai Traistariu, solist

DAMBLA

"Imi placeau mult puii. Ii prindeam pe strada si fugeam cu ei la subsuoara. Maica-mea a innebunit cand a vazut in curte un purcelus care guita in draci"
Dan Negru, prezentator tv

PEDEAPSA

"Dupa ce am furat o coarda, ai mei m-au obligat sa stau timp de o ora in genunchi si cu mainile ridicate. De atunci, nici ca mi-a mai trebuit sa fur ceva"
Cristina Rus, solista


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.