Andreea Antonescu nu a dorit ca Marijuana sa ii sustina partea de rap in cadrul noii sale piese "Imi vad de viata mea". Insa cei de la casa de discuri i-au spus ca numai asa isi va vedea noul material pe piata.

AndreEA, cum si-a ales domnisoara Antonescu numele de scena, a asteptat doi ani pentru ca noul sau album solo sa apara pe piata. Visul era cat pe-aci sa nu i se implineasca. Ea nu a fost de acord cu ideea celor de la casa de discuri Roton care i-au impus sa accepte colaborarea cu Marijuana (Dana Coteanu) pentru piesa "Imi vad de viata mea".

A AFLAT LA AUDITIE

AndreEA a aflat de colaborare abia dupa ce a terminat de inregistrat melodia. In timpul primei auditii a piesei editate si masterizate, reprezentantii casei de discuri aveau de gand sa ii puna prima parte a cantecului, exact pana avea sa inceapa partea de rap a Marijuanei. Insa piesa a continuat scotand la iveala colaborarea de care AndreEA nu avea habar. "Ce este asta?", a intrebat solista. Varianta pe care o inregistrase nu continea nici un featuring. Realizand despre ce e vorba, AndreEA si-a exprimat obiectia, nedorind sa colaboreze cu Marijuana sau cu oricine altcineva.

DE BUN AUGUR

Raspunsul celor de la casa de discuri i-a inchis insa gura. Ori accepta colaborarea cu Marijuana ori albumul pentru care a muncit atat de mult nu va iesi pe piata. Fosta componenta a trupei Andre a acceptat compromisul. Colaborarea i-a adus, surprinzator, un mare succes la public, Marijuana atragand astfel un nou segment de fani, hip-hop-erii.

DRAGOSTE CU SILA

Aceasta strategie a caselor de discuri, de a "baga pe gat" un artist nou celor consacrati nu este o noutate. Marijuana a fost aleasa sa cante cu AndreEA, urmand ca hip-hop-erita sa lanseze un album in curand. La fel si Alex, castigatorul "Star Factory" care asigura partea de rap a piesei Andei Adam "Ce ti-as face (Selecta)".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.