Marii castigatori ai celei de-a noua editii a Romanian Music Awards 2001 au fost Smiley si Inna, cei doi plecand acasa cu patru si, respectiv, trei trofee.

  • Nominalizat la sapte categorii, Smiley a reusit performanta de a pleca acasa cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzata piesa - "Love is for free" si Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist roman in 2010.
  • Inna a plecat acasa cu premiul Best female, Best site - inna.ro si Premiul revistei OK.
  • Printre performerii seri s-au numarat si baietii de la Play & Win care au au primit premiile pentru Best Dance si Best Producer.
  • Andreea Banica a adus pe scena de la Brasov doua piese dintre care nu lipsit noul single "Electrified" si a plecat de pe scena din Piata Sfatului cu doua premii - Best Show si Best Video pentru piesa "Sexy", scrie libertatea.
  • Alexandra Stan, desi nu a fost prezenta la Brasov, a adunat si ea doua premii, Best Song pentru piesa "Mr Saxobeat" si premiul Border Breaker.
  • Best DJ a fost declarat DJ Andi, in timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who.

Prezent pe scena toata seara in calitate de prezentator alaturi de Cosmina Pasarin, Puya a fost nevoit sa mai urce pe scena si pentru alte doua momente care l-au bucurat la fel de mult. Unul dintre ele a fost cel cand a fost premiat pentru Best album - "Romanisme II" si celalalt cand impreuna cu Sisu si-a incantat fanii cu piese precum "Tot in familie", "Tupeu de borfas", "Mai vrei" sau "Pune-i la pamant".

Castigatori la categoria Best New Act au fost declaratii baietii de la ROA, in timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa "Vreau o tara ca afara" iar premiul pentru Best group a fost castigat de DJ Project & Giulia, informeaza realitatea.

Premiul pentru Best Performance
a fost castigat de Mandinga iar Corina a fost rasplatita cu premiul Fashion icon.

O prezenta apreciata de public a fost cea a Andreei Balan care a venit la Romanian Music Awards insotita de trupa ei de dansatoare si a lansat in premiera "The bunny show", un spectacol special pentru cluburi, dupa cum a declarat artista. Ea a primit din partea revistei FHM un premiu special pentru Cel mai sexi videoclip - "Like a bunny".

Ultimul premiu al serii a apartinut trupei Voltaj care a fost premiata pentru Best live.

Citeste si:
IAB MIXX Awards, singurul festival internațional de digital din...
IAB MIXX Awards, singurul...

Get Adobe Flash player


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.