Actorii Johnny Depp si Sandra Bullock si serialul "Dr. House" au intrat in Cartea Recordurilor, potrivit celei mai recente editii a Guinness World Records 2012, publicata pe 15 septembrie.

  • Serialul "Dr. House" a fost desemnat cel mai popular program difuzat in perioada actuala de un post de televiziune, deoarece a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari, depasind performanta reusita de serialul "CSI: Miami", care se bucura de o audienta de 73,8 milioane de telespectatori, informeaza guinnessworldrecords.com.

  • Astfel, actorul britanic Hugh Laurie, interpretul personajului principal din serialul "Dr. House", care este platit cu 400.000 de dolari pe episod, a devenit actorul de televiziune care atrage cel mai mare numar de telespectatori in fata micilor ecrane, intr-un serial care este inca difuzat in perioada actuala.

  • In ciuda popularitatii extraordinare de care se bucura acest serial TV, Hugh Laurie nu a reusit deocamdata sa doboare recordul detinut de David Hasselhoff, care a ramas in continuare cel mai urmarit actor de televiziune din toate timpurile, scrie MEDIAFAX. Serialul "Baywatch", care l-a facut celebru pe David Hasselhoff, nu mai este insa difuzat in prezent.

  • Actrita Sandra Bullock a devenit actrita cel mai bine platita din lume, gratie unui onorariu de 55 de milioane de dolari, pe care l-a primit in perioada iunie 2009 - iunie 2010, iar Johnny Depp a fost desemnat cel mai bine platit actor din lume, gratie unui onorariu de 75 de milioane de dolari pe care l-a primit in aceeasi perioada.

  • Nici actorii tineri nu s-au lasat mai prejos. Astfel, actorul Angus T. Jones, in varsta de 17 ani, interpretul personajului Jake Harper din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", a devenit "cel mai bine platit actor tanar de televiziune", primind 250.000 de dolari pe episod. Miranda Cosgrove, interpreta principala din "iCarly: iGo to Japan", s-a impus la categoria feminina echivalenta, gratie unui onorariu de 180.000 de dolari pe episod.

Cea mai recenta editie Guinness Book of World Records, lansata joi, pentru al 56-lea an la rand, este plina de realizari extraordinare.

Astfel, nunta regala din Marea Britanie, ce a avut loc pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, a fost urmarita live online de 72 de milioane de oameni, devenind evenimentul cu cele mai multe accesari live.

Printre detinatorii de recorduri din acest an se numara si celebritati din industria muzicala, precum Lady Gaga, cu cei mai multi admiratori pe Twitter - 11 milioane de utilizatori -, si Justin Bieber, al carui videoclip la single-ul "Baby" a avut 400 de milioane de vizualizari, devenind cel mai vizionat material video online.

La randul ei, cantareata britanica Adele a fost inclusa cu trei recorduri mondiale in Guinness World Records 2012 Edition. Astfel, Adele a devenit prima cantareata din lume cu doua single-uri si doua albume prezente simultan in Top 5 din Marea Britanie - o performanta reusita in trecut doar de trupa The Beatles, in 1963. Totodata, al doilea album din cariera ei, intitulat "21", a devenit primul album din istoria topurilor muzicale britanice care a inregistrat vanzari de peste 3 milioane de unitati intr-un an calendaristic.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.