Actrita January Jones, interpreta personajului Betty Draper din serialul "Mad Men", a devenit pentru prima data mama, dupa ce a nascut, joi, un baietel.

Atat bebelusul, care se va numi Xander Dane Jones, cat si proaspata mamica se simt "foarte bine", a declarat agentul de presa al actritei americane, potrivit MEDIAFAX.

January Jones, in varsta de 33 de ani, a ales sa nu cunoasca sexul bebelusului inainte de nasterea acestuia, declarand in luna iunie ca acest fapt "va fi o surpriza" chiar si pentru ea.

La sfarsitul lunii mai, presa americana anunta ca regizorul Matthew Vaughn, sotul Claudiei Schiffer, se afla in centrul unor speculatii potrivit carora ar fi tatal copilului actritei January Jones, insa avocatii cineastului au spus ca aceasta informatia este "o minciuna".

January Jones, care a refuzat sa spuna cine este tatal copilului pe care il asteapta, joaca in filmul "X-Men: First Class", scris si regizat de Matthew Vaughn.

Potrivit unor publicatii americane, tatal copilului asteptat de Jones este unul din fostii sai iubiti, iar alte ziare scriu ca aceasta a refuzat sa spuna cine este tatal pentru ca el ar fi casatorit.

Un alt nume vehiculat este Michael Fassbender, colegul ei din filmul "X-Men".

  • Devenita celebra cu rolul casnicei din anii '60 Betty Draper din serialul TV "Mad Men", Jones joaca rolul Emmei Frost in continuarea seriei "X-Men", personaj al carui talent este de a-si transforma corpul in diamante, avand si puteri telepatice.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.