Cei trei copii ai cantaretului Michael Jackson - Prince, in varsta de 14 ani, Paris, in varsta de 13 ani, si Blanket, in varsta de noua ani - au primit o oferta de la un cunoscut post de televiziune american si ar putea sa apara anul viitor intr-un reality show.

Potrivit publicatiei In Touch, conducerea postului de televiziune E! a contactat familia Jackson, propunandu-i mamei cantaretului decedat in 2009 sa accepte ca vietile celor trei copii ai starului sa fie prezentate publicului american prin intermediul unor camere de filmat, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, Michael Jackson nu ar fi fost deloc incantat de aceasta propunere, deoarece starul american a incercat intotdeauna din rasputeri in timpul vietii sale sa isi protejeze copiii de presiunea exercitata de mass-media.

"A incercat sa ii protejeze pe copii de ochii publicului, insa ei par ca vor sa faca acest lucru. Daca se va semna un contract, emisiunea va fi difuzata anul viitor", a spus aceeasi sursa.

Copiii starului sunt crescuti de mama cantaretului, Katherine Jackson, care a obtinut custodia la putin timp dupa decesul artistului. Katherine Jackson si cei trei copii vor primi in curand suma de 30 de milioane de dolari, prin intermediul Michael Jackson Trust, de la executorii testamentului cantaretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.