Lenny Kravitz a declarat ca este un mare admirator al cantaretei Adele si doreste sa inregistreze un duet cu artista britanica.

Cantaretul american considera ca exista anumite asemanari intre el, asa cum era la inceputul carierei sale, si artista britanica.

Rugat de jurnalistii britanici de la postul Absolute Radio sa numeasca artistii pe care ii admira, Lenny Kravitz a spus: "Ei bine, Adele. E o alegere evidenta, iar ea e absolut uluitoare. Mi-ar placea foarte mult sa colaborez cu ea, are o voce frumoasa si e uimitor ceea ce face ea".

"A ajuns Numarul 1 peste tot si face o muzica minunata. Imi place treaba asta, imi aminteste de mine insumi, de cum eram eu cand am debutat, deoarece ceea ce face ea nu este chiar genul de muzica cerut de posturile de radio, insa ea a decis sa se lanseze si sa-si obtina propriul ei loc in muzica
", a adaugat muzicianul american.

Totodata, Kravitz a spus ca isi doreste foarte mult sa sustina in viitor un concert in celebra sala de spectacole Royal Albert Hall din Londra.

  • Lenny Kravitz este unul dintre cei mai influenti muzicieni rock ai tuturor timpurilor.

Muzica lui este influentata in mare masura de curentele soul, rock si funk din anii '60 - '70. Din 1999 pana in 2002 a castigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei "Best Male Rock Vocal Performance".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.