Leila Lopes din Angola a fost incoronata, luni seara, Miss Univers 2011 in finala din Sao Paulo.

Dupa trei saptamani de cantonament, frumoasa angoleza, in varsta de 25 de ani, a reusit sa se impuna in fata altor 88 de frumuseti din intreaga lume.

In cadrul finalei, la capitolul interviu, Leila Lopes a fost intrebata ce ar schimba la infatisarea ei. "Nu as schimba nimic, sunt multumita cu ce mi-a dat Dumnezeu. Consider ca sunt o femeie inzestrata si cu o frumusete inetrioara. Am invatat multe lucruri de la familia mea, care m-au ajutat sa-mi stabilesc niste principii pe care intentionez sa le urmez toata viata”, a declarat aceasta, potrivit lifestyle.inquirer.net

Ea a primit coroana de Miss Universe de la castigatoarea de anul trecut, mexicanca Ximena Navarrete, scrie aceshowbiz.com.

Podiumul a fost completata de reprezentanta Ucrainei, Olesia Stefanko si de reprezentanta tarii gazda, Priscila Machado.

In top cinci cele mai frumoase femei din lume s-a mai aflat Miss Filipine, Shamcey Supsup, si Miss China, Luo Zilin.

Printre cei sapte membri ai juriului din acest an de la Sao Paulo s-a aflat actrita americana Vivica A. Fox , prezentatoarea de televiziune Connie Chung, top modelul brazilian Isabeli Fontana si pilotul brazilian Helio Castroneves.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.