Justin Timberlake si Gwyneth Paltrow s-au numarat printre vedetele recompensate la gala de decernare a premiilor Creative Arts Emmy, in timp ce serialul "Boardwalk Empire" a fost marele castigator, obtinand sapte statuete, sambata, la Los Angeles.

Cantaretul si actorul Justin Timberlake a mai adaugat inca doua stauete Emmy palmaresului sau, pe care le-a castigat ca actor de comedie invitat la "Saturday Night Live" si co-autor al cantecului interpretat in show-ul de televiziune.

Timberlake mai are doua trofee Emmy, tot pentru actrivitatea din cadrul programului "Saturday Night Live".

Gwyneth Paltrow a primit o staueta Emmy pentru interpretarea unei profesoare sexy in musicalul de comedie "Glee", scrie MEDIAFAX.

Primul sezon din "Imperiul din Atlantic City" a fost recompensat cu sapte stauete, in timp ce miniseria "Mildred Pierce", cu Kate Winslet, a primit trei trofee.

Pe de alta part "Mad Men", care in ultimii trei ani a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la Prime Time Emmy, nu a primit niciun premiu la gala de sambata.

  • Premiile Creative Arts Emmy au fost decernate sambata, in 76 de categorii, cu o saptamana inainte de decernarea Prime Time Emmy, pe 18 septembrie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.