Dupa teribilul accident pe care l-a suferit la sfarsitul anului trecut, nimeni nu mai credea ca Serban Huidu va mai schia vreodata.

Dar Carcotasul nu se lasa cu una cu doua. Zilele trecute si-a pus din nou schiurile in picioare pentru a filma clipurile de lansare a noului sezon “Cronica Carcotasilor”.

De aceasta data, Serban a avut parte de ceva mai multa adrenalina, pentru ca a ales sa exerseze pe acoperisul unei tarabe dintr-o piata medievala si nu pe o partie de schi.

Nici echipamentul nu a fost cel clasic, Carcotasul optand pentru costumul de rege, iar casca de protectie a fost inlocuita de coroana. Sigurele accesorii, care pareau sa te duca cu gandul la sportul pe zapada au fost schiurile, betele si ochelarii de protectie.

Serban a fost insa atent supravegheat de Alex Vasilache, comandatul ostilor regale, si cativa soldati, gata sa intervina si sa inlature eventualele obstacole din calea Mariei Sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.