Cu 13 ani inainte de atentatele din 11 septembrie un britanic a desenat ceea ce avea sa se intample in 2001 in SUA.

Desenul, care are in centru fata unui copil speriat care se uita spre doi zgarie nori, pe langa care trec doua avioane, din unul dintre ele parand ca ies doua suvoaie de foc, a fost facut de Willie Gardner in 1988 .


Captura foto din The Sun

Britanicul a murit anul trecut la varsta de 78 de ani, iar fiica acestuia marturiseste ca desenul iti da fiori si ca nu stia ca tatal ei ar fi fost medium, scrie The Sun.

"Le da fiori oamenilor. Tatal meu nu a demonstrat ca ar fi avut calitati de medium in timpul vietii, dar este ca si cum a prezis viitorul. Ma infioara ca ceea ce a desenat el cu 13 ani inainte a devenit o realitate atat de ingrozitoare", a declarat Aileen, fiica lui Willie Gardner.

Desenul - expus in prezent in foaierul Grangemouth Community Education Unit din Stirlingshire - a starnit reactii similare ca si o alta imagine "premonitorie" - un afis publicitar pentru Pakistan Airlines, care dateaza din 1979. Afisul prezenta umbra unui avion care cadea pe cele doua turnuri World Trade Center.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.