Kate Winslet, care a aparut complet goala in mai multe scene din filmele "Titanic" si "Mildred Pierce", a declarat intr-un interviu recent ca uraste aceste momente de nuditate din fata camerei de luat vederi, pentru ca sunt "profund bizare" si "lipsite de etica".

Actrita a declarat intr-un interviu pentru revista V: "Urasc (scenele de nuditate, n.r.)! Totusi, sa nu fiu inteleasa gresit, pur si simplu merg inainte si spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» si pac!", informeaza contactmusic.com.

"Daca te plangi de aceste scene sau le taraganezi, nu vor disparea pur si simplu. Este un lucru profund bizar", a mai spus ea.

Desi se simte nervoasa inainte sa se implice intr-un nou proiect, starul in varsta de 35 de ani - care, in 2008, a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" - spera ca va avea parte de multe roluri dificile, pentru a fi la fel de entuziasmata multa vreme. Ea este de parere ca nu invata nimic din rolurile usoare si ca spera ca mereu va invata ceva din filmele in care joaca, informeaza MEDIAFAX.

  • Kate Winslet este cunoscuta pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea taramului pierdut".

Ea a portretizat, insa, si o spalatoreasa care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul in care acesta era internat, in filmul "Marchizul de Sade" (2000), si, un an mai tarziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanica.

Winslet a devenit cunoscuta si pentru roluri complexe, jucate in filme independente, precum Clementine, o tanara care recurge la o interventie psihologica de stergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din productia "Stralucirea eterna a mintii neprihanite".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.