Legendarul actor Al Pacino, detinator al unui premiu Oscar, a marturisit intr-un interviu recent ca pasiunea lui este regia si nu actoria.

"Odata ce am inceput sa practic meseria asta, m-am indragostit de ideea de a face film", a marturisit actorul intr-un interviu.

"Mereu ma simt ca un diletant cand regizez, pentru ca nu sunt unul dintre cei mai mari regizori din lume", a adaugat acesta, potrivit MEDIAFAX.

Pacino, in varsta de 71 de ani, a primit, saptamana aceasta, premiul Jaeger LeCoultre Glory la Festivalul de Film de la Venetia si a vorbit cu presa, inainte de prezentarea in premiera a celui mai nou film al sau, "Wilde Salome", o reinterpretare a controversatei opere a lui Oscar Wilde "Salome".

De altfel, Pacino s-a declarat un fan de o viata al lui Oscar Wilde. "Oscar Wilde a fost un mare scriitor, un geniu, daca vreti, care a murit prea devreme. Stim din scrierile sale ca era un om cu o gandire foarte liberala si un vizionar cand vine vorba de evolutia societatii", a spus Al Pacino.

  • Laureat al unui premiu Oscar, in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", si nominalizat la alte sapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a aparut in ultimii ani si in "Crime justificate" (2008), alaturi de Robert de Niro, si in "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). In prezent, Al Pacino lucreaza la filmul "Gotti: Three Generations", unde joaca alaturi de John Travolta.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.